Известување за колоквиум по предметот Орална хирургија
By in ,
331

Колоквиумот по предметот Орална хирургија кој се слуша во  IX семестар ќе се полага на 27.11.2020 (петок) со почеток од 14:00 во компјутерскиот центар.

ОД

ОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК

Проф. д-р Борис Величковски

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.