Известување за колоквиум по предметот Протетичка естетика
By in
378

Колоквиумот по предметот Протетичка естетика ќе се одржи утре 25.11. 2020 год. со почеток од 11,00 часот, ќе содржи 30 прашања, со време за одговарање од 15 мин.

Проф.д-р Весна Коруноска Стевкоска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *