Известување за Клиничка пародонтологија 1 (стара програма)
By in
450

Студентите кои ќе го полагаат испитот Клиничка пародонтологија 1 (стара студиска програма за доктори по дентална медицина) да се пријават пополнувајќи го формуларот во Assignmеnts во Mcrosoft Teams, во групата Клиничка пародонтологија 1, до петок до 10 часот.

Колегите кои во истиот ден имаат друг испит да направат список кој испит го полагаат и во кој период за да може да бидат ставени во термин кој нема да се преклопува со испитот. Овој список доставете го исто така до петок до 10 часот-дополнителни поместувања во распоредот за полагање нема да бидат дозволени.

проф. д-р Снежана Пешевска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)