Известување за испит по предметот Пародонтологија
By in
309

Сите студенти од студиската програма за Стручни стоматолошки сестри- Орални хигиенолози кои ќе го полагаат испитот Пародонтологија да ја контактираат проф. Стевица Ристоска на следниот меил   sristoska@stomfak.ukim.edu.mk   заради договор во врска со полагањето на испитот.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)