Известување за испит по предметот Медицинска документација во стоматологијата
By in
262

Испитот по предметот Медицинска документација во стоматологијата за Стручни стоматолошки сестри ќе се полага на 02.02.2021 година во училница 2 со почеток од 8:00 часот.

СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА

54321
(0 votes. Average 0 of 5)