Известување за колоквиум по предметот Клиничка фиксна 2

Колоквиумот по предметот Клиничка фиксна II е презакажан и ќе се одржи на ден 27.9 2018 во 12 часот во Едукативен центар.

 

Проф.д-р Јагода Бајевска