Известување за колоквиум по предметот Протетичка естетика
By in
90

Колоквиумот по предметот Протетичка естетика ќе се одржи утре 25.11. 2020 год. со почеток од 11,00 часот, ќе содржи 30 прашања, со време за одговарање од 15 мин.

Проф.д-р Весна Коруноска Стевкоска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *