(Македонски) Известување за испит по предметот Медицинска етика и психологија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Усмениот дел од испитот по предметот Медицинска етика и психологија ќе се одржи на 17.09.2018 во 14:30ч.

         Одговорен наставник
Проф. д-р Јулијана Николовска