By in
Известување за сите студенти од сите студиски програми за впишување во индекс потписи за извршени наставни обврски

Се известуваат студнтите запишани на сите студиски програми дека во периодот од 27.12.2021г до 10.01.2022г е потребно да им бидат впишани во индекс потписи за извршените наставни обврски предвидени со…