By in ,
Известување за колоквиум по предметот Ергономија

Вториот колоквиум по предметот Ергономија ќе се одржи на 22.1.2021 година со почеток во 9 часот за првата и 9,30 часот за втората група. Колоквиумот ќе се одржи on line.…