By in ,
Известување за испит по предметот Орална хирургија 2

Студентите кои ќе го пријават испитот Орална хирургија 2 во јануарска испитна сесија на 20 Јануари ќе бидат распоредени кај кој професор ќе полагаат. Денот и времето на полагање во…