By in ,
Соопштение за практична настава по предметот Детска и превентивна стоматологија

Студентите од студиска програма Доктори по дентална медицина – Интегрирани студии кои го слушаат предметот Детска и превентивна стоматологија IX семестар и студентите од студиска програма Доктори по дентална медицина…