By in ,
Известување за колоквиум по предметот Орална хирургија

Вториот колоквиум по предметот Орална хирургија ќе се одржи на 18.01.2021 година наместо во амфитеатар 1 во компјутерски центар со почеток од 09:00 часот. ОД ОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК Проф. д-р Борис…