By in
Соопштение за одбрана на магистерски труд д-р Оливера Србиновска

Ве известуваме дека на ден 11.12.2020 година, д-р Оливера Србиновска ќе го брани магистерскиот труд  под наслов: “ЕЈМАЈЛОВАТА ПОВРШИНА ПОСЛЕ ДЕБОНДИРАЊЕ НА ОРТОДОНТСКИ БРЕКЕТИ –in vitro студија” Во амфитеатарот на…