Хуманитарна акција на ФСССФ – „Биди и ти нечиј Дедо Мраз“
By in
Хуманитарна акција на ФСССФ – „Биди и ти нечиј Дедо Мраз“

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Факултетското студентско собрание (ФСС) на Стоматолошкиот факултет на УКИМ организираше хуманитарна акција под слоганот „Биди и ти нечиј Дедо Мраз“. Кутија за оставање на…