Хуманитарна акција на ФСССФ – „Биди и ти нечиј Дедо Мраз“ – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

По повод Новогодишните и Божиќните празници, Факултетското студентско собрание (ФСС) на Стоматолошкиот факултет на УКИМ организираше хуманитарна акција под слоганот „Биди и ти нечиј Дедо Мраз“.

Кутија за оставање на донации беше поставена во холот на ЈЗУ Стоматолошки клинички центар „Св. Пантелејмон“ – Скопје, каде доктори, сестри, студенти, стажанти, специјализанти и други вработени во Стоматолошкиот Клинички центар имаа можност да донираат.

Повеќе информации може да најдете на следниот линк: https://www.radiomof.mk/foto-humanitarna-akcija-na-stomatoloshki-bidi-i-ti-nechij-dedo-mraz/?fbclid=IwAR0kzd_QG5zPPxqk6H-6sJkM6UVOvm_KfG9-WLkX7RcWNHUuyVHDapkIZEU