Термин за земање оценки Претклиничка орална хирургија и Орална хирургија II
By in ,
242

Претклиничка орална хирургија (стара програма), Орална хирургија II (стара програма), Претклиничка орална хирургија (нова програма)

Термин: 10.02.2021, среда, 11 часот

Напомена: студентите да носат индекс и пополнета пријава

Проф.д-р Борис Величковски 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)