Список на студенти за колоквиум по предметот Стоматолошка фармакологија
By in
427

КОЛОКВИУМОТ ПО ПРЕДМЕТОТ СТОМАТОЛОШКА ФАРМАКОЛОГИЈА ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 23.11.2020г. ВО УЧИЛНИЦА 2 ВО СТАРИОТ ДЕКАНАТ

ОД 10 ЧАСОТ

 1. Ивана Николовска
 2. Ивана Младеновска
 3. Магдалена Тошева
 4. Оливера Стојковиќ
 5. Верица Илиева
 6. Милица Тифуновска
 7. Драгана Димовска
 8. Азра Бислими
 9. Ивона Ристиќ

ОД 11 ЧАСОТ

 1. Стојнева Николина
 2. Асани Џенета
 3. Исени Мерал
 4. Илјаз Селма
 5. Лимани Елма

ПРОФ. Д-Р ВЕРА РАДОЈКОВА НИКОЛОВСКА

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *