Список на студентите кои ќе полагаат Орална медицина и патологија 2
By in ,
357

08.02.2021  

Од 09- 12 часот

 1. Елзана Чековиќ  6878
 2. Влора Алили 6814
 3. Ерол Абдула 6957
 4. Зејние Адеми 7012
 5. Арџента Чупи 7037
 6. Ајнур Реџепи  6491
 7. Беса Аџами 7073
 8. Мимоза Имери 7124

09.02.2021

Од  9-12 часот

 1. Саранда Сејдиу 6919
 2. Ален Софтиќ 7054
 3. Елхам Ебиби 7103
 4. Семихате Емини 7097
 5. Ќендреса Зулбеари 7090
 6. Ширете Ибиши 6659
 7. Џан Берк Гунеш 6720
 8. Кристијан Манолев 7129

Проф. д-р Мирјана Поповска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)