Соопштение за практична настава по предметот Детска и превентивна стоматологија
By in ,
543

Студентите од студиска програма Доктори по дентална медицина – Интегрирани студии кои го слушаат предметот Детска и превентивна стоматологија IX семестар и студентите од студиска програма Доктори по дентална медицина (5 годишни) кои го слушаат предметот Детска стоматологија 1, практична настава по наведените предмети ќе се одржи на Microsoft Teams во следните термини 29.12.2020г. (Вторник) и 05.01.2021г (Вторник) од 13:30 до 15:30 часот, дополнително ќе има информација за предметот Детска и превентивна стоматологија VII семестар.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)