Соопштение за одбрана на магистерски труд д-р Оливера Србиновска
By in
478

Ве известуваме дека на ден 11.12.2020 година, д-р Оливера Србиновска ќе го брани магистерскиот труд  под наслов:

“ЕЈМАЈЛОВАТА ПОВРШИНА ПОСЛЕ ДЕБОНДИРАЊЕ НА ОРТОДОНТСКИ БРЕКЕТИ –in vitro студија

Во амфитеатарот на Стоматолошки факултет во Скопје со почеток  од 11:00 часот.

ИЗГОТВИЛ:                                                                                                       

Сузана Василевска

Д Е К А Н

Проф. д-р Ќиро Ивановски с.р.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.