Распоред за полагање по предметот Максилофацијална хирургија 2
By in ,
480

МФХ 2 – ФЕВРУАРСКИ ИСПИТЕН РОК 2020-21

ИндексПрофесор
7093Проф. Д-р Поповски Владимир ,
7077Проф. Д-р Бенедети Aлберто,
7146Проф. Д-р Грчев Александар,
6661Проф. Д-р Поповиќ Моневска Даница,
6659Проф. Д-р Кирков Антонио,
6840Проф. Д-р Панчевски Горан,
6879Проф. Д-р Божовиќ Сузана,
6908Проф. Д-р Поповски Владимир

Студентите да се јават кај посочениот наставник за договор за испит

54321
(0 votes. Average 0 of 5)