Известување за практична настава по предметот Орална биохемија
By
721

Се известуваат студентите од студиската програма за доктори по дентална медицина дека практичната настава по предметот Орална биохемија ќе се одвива on-line преку платформата Microsoft Теамс според следниот распоред:

ГрупаВежба бр. 3Вежба бр. 4Вежба бр. 5
1 и 211.11.2020 – 10.30-12 часот2.12.2020 – 10.30-12 часот16.12.2020 – 10.30-12 часот
3 и 411.11.2020 –8.30-10 часот2.12.2020 – 8.30-10 часот16.12.2020 – 8.30-10 часот
5 и 612.11.2020 – 8.30-10 часот3.12.2020 – 8.30-10 часот17.12.2020 –  8.30-10 часот
7 и 812.11.2020 – 10.30-12 часот3.12.2020 – 10.30-12 часот17.12.2020 – 10.30-12 часот
9 и 1018.11.2020 – 8.30-10 часот9.12.2020 – 8.30 – 10 часот23.12.2020 – 8.30-10 часот
11и 1218.11.2020 – 10.30-12 часот9.12.2020 – 10.30 – 12 часот23.12.2020 – 10.30 – 12 часот

Одговорни наставници: проф.д-р Ќиро Ивановски, проф. д-р Катарина Дирјанска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)