Известување за полагање на колоквиум по предметот Инфектологија
By in ,
354

Kолоквиумот по предметот  Инфектологија ке се полага во амфитеатарот 1 на  Стоматолошките клиники на 26.01 2021. година во 14 часот.

Ве молам за задолжително почитување на сите превентивни мерки –носење маска и ракавици и запазуванје на растојание.

Задолжително носење на документи за идентификација- само ИНДЕКС или ЕВЕНТУАЛНО СТУДЕНТСКА ЛЕГИТИМАЦИЈА.


Раководител на

Катедрата по инфектологија

Проф. д-р. Снежана Стојковска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)