Известување за колоквиум по предметот Ергономија
By in ,
315

Вториот колоквиум по предметот Ергономија ќе се одржи на 22.1.2021 година со почеток во 9 часот за првата и 9,30 часот за втората група. Колоквиумот ќе се одржи on line. Испитот пак по предметот Ергономија ќе се одржи on line на 9.2.2021 година со почеток во 9 часот.

Проф.д-р Василка Ренџова

54321
(0 votes. Average 0 of 5)