Известување за колоквиум по предметот Орална хирургија
By in ,
303

Вториот колоквиум по предметот Орална хирургија ќе се одржи на 18.01.2021 година наместо во амфитеатар 1 во компјутерски центар со почеток од 09:00 часот.

ОД

ОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК

Проф. д-р Борис Величковски

54321
(0 votes. Average 0 of 5)