Известување за колоквиум по предметот Интерна медицина
By in ,
394

Колоквиумот по предметот Интерна медицина ќе се одржи на ден 25.11.2020 година, од 14.00-14.45 часот и 15.15-16.00 часот, со пауза измеѓу од 14.45.-15.15 часот, во продолжение список со студенти од двете групи за полагање на тест по Интерна медицина, дел Ендокринологија, Токсикологија, Гастроентерохепатологија и Хематологија

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *