Известување за колоквиум по предметот Клиничка фиксна протетика
By in ,
479

Колоквиумот по предметот Клиничка фиксна протетика ќе се одржи утре 25.11.2020 год. со почеток од 8:30 часот, ќе содржи 30 прашања,  со време за одговарање од 15 мин.

Проф.д-р Весна Коруноска Стевкоска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *