Известување за испит по предметот Физиологија 2
By in ,
353

Испитот по предметот Физиологија 2 закажан за 04.02.2021 година од 11-14 часот во амфитеатар 2  ќе се полага на 04.02.2021 година од 08:30 часот во амфитеатар 1.

СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА

54321
(0 votes. Average 0 of 5)