Известување за испит по предметот Педијатрија
By in ,
440

Испитот по Педијатрија за студентите на стоматологија ќе се одржи со физичко присуство, тест на 13.01.2021 во амф. на стоматологија. За групите од 1-6 во 14 часот, и во 15 ч. за групите од 7 – 12.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)