Известување за испит по предметот Орална хирургија 1
By in
429

Испитот по предметот Орална хирургија 1 – стара програма ќе се одржи на 26.01.2021 година со почеток од 11:00 часот во амфитеатар на Максилофацијална хирургија.

Доц. д-р Гордана Апостолова

54321
(0 votes. Average 0 of 5)