Известување за испит по предметот Орална хирургија
By in
273

Испитот по предметот Орална хирургија за доктори по дентална медицина –
(нова студиска програма) ќе се одржи на 12.02.2021 со почеток од 09:00 часот во компјутерски центар.

ПРОФ. Д-Р БОРИС ВЕЛИЧКОВСКИ

54321
(0 votes. Average 0 of 5)