Известување за испит по предметот Орална хирургија 2
By in ,
654

Студентите кои ќе го пријават испитот Орална хирургија 2 во јануарска испитна сесија на 20 Јануари ќе бидат распоредени кај кој професор ќе полагаат. Денот и времето на полагање во договор со професорот каде ќе бидете распоредени.

Проф.д-р Оливер Димитровски

54321
(0 votes. Average 0 of 5)