Известување за испит по предметот Медицинска етика и психологија
By in ,
312

Во договор со кординаторот и студентите испитот по предметот Медицинска етика и психологија за Доктори по дентална медицина  ќе се одржи на 09.02.2021 година во амфитеатар 1 со почеток од 11:00 часот.

СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА

54321
(0 votes. Average 0 of 5)