Известување за испит по предметот Клиничка фиксна протетика
By in
441

Студентите од студиската програма ДДМ (стара програма), писмениот дел од испитот по предметот Клиничка фиксна протетика ќе се одржи on line во четврток 28.01.2021 година, од 8:30часот.

Проф. д-р Весна Коруноска-Стевковска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)