Известување за испит по предметот Геронтостоматологија
By in
329

Испитот по предметот Геронтостоматологија за ССС-ОХ ќе се одржина ден 22.01.2021 – петок во 11 часот во библиотека, писмено.

проф д-р С Панчевска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)