Известување за заверка на летен семестар
By in
438

Се известуваат студентите од 1, 2 и 3 година од сите студиски програми од прв циклус на студии дека заверката на летниот семестар ќе биде продолжена и ќе трае заклучно со 10.6.2021 година.

За студентите од 4 и 5-та година од студиската програма за доктори по дентална медицина, заверката на летниот семестар ќе биде продолжена и ќе трае заклучно со 17.6.2021 година.

За заверка на семестарот студенти е потребно да имаат потпис во индексот од одговорниот наставник.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)