Известување за втор колоквиум по предметот Ергономија
By in
344

Вториот колоквиум по предметот Ергономија ќе се одржи on-lajn на 20.01.2020 година со почеток од 09:00 часот.

Доц. д-р Василка Ренџова

54321
(0 votes. Average 0 of 5)