(Македонски) Известување за испит по предметот Орална биохемија и физиологија

Sorry, this entry is only available in Macedonian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Студентите од студиската програма за стручни стоматолошки сестри-орални хигиенолози,  кои ќе го полагаат испитот по предметот Орална биохемија и физиологија да се јават на испит на 11.06.2018 г. (понеделник) во 11 часот кај проф. Пешевска.

5.06.2018                                                                                                 Одговрен наставник

Проф.д-р Пешевска