Покана за присуство на предавањето на д-р Никола Ангелов, визитинг професор
By in
Покана за присуство на предавањето на д-р Никола Ангелов, визитинг професор

Проф. д-р Никола Ангелов, во својство на визитинг професор на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје Стоматолошки факултет – Скопје, на 25.9.2020 година, со почеток од 15 часот, преку…