Факултетот доби доцнација од РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ Скопје
By in
Факултетот доби доцнација од РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ Скопје

Компанијата РЕПЛЕК ФАРМ ДООЕЛ Скопје донираше средства за дезинфекција и заштитна опрема за потребите на студентите и вработените на Стоматолошкиот факултет – Скопје со цел спречување на ширењето на Ковид-19.…