Чествување на празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј
By in
Чествување на празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј

По повод празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј – патрони на нашиот Универзитет, продеканите на Стоматолошкиот факултет – Скопје положија свежо цвеќе на споменикот на просветителите. Нека е…