Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски, по повод Меѓународната недела на сестринството
By in
Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски, по повод Меѓународната недела на сестринството

Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски по повод Меѓународната недела на сестринството, во рамки на кампањата организирана од здружението ЗМСТАС – ЗА НАС.