Соработка со Brainster Академијата за графички дизајн – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Стоматолошкиот факултет – Скопје во изминатиот период оствари соработка со Brainster Академијата за графички дизајн. Студентите од Академијата работеа на дизајнирање на боенка за промоција на оралното здравје кај децата од предучилишна и училишна возраст.

Во прилог можете да ги преземете дизајните кои ги направија:

-Атанас Русевски (преземи)
-Катерина Ристовска (преземи)
-Валерија Атанасовска и Ана Ристевска (преземи)
-Кристина Андоновиќ и Мартин Перковиќ (преземи)
-Натали Манго и Наталиа Ацеска (преземи: дизајн бр.1, дизајн бр.2)

Благодарност до креативните студенти и менторите од Brainster Академијата за графички дизајн.