Именуван в.д. претседател на ФСС-СФ
By in
552
Именуван в.д. претседател на ФСС-СФ

На седницата на членовите на Факултетското студентско собрание на Стоматолошки факултет – Скопје одржана на 28.09.2020 година, а закажана од деканот на Стоматолошки факултет-Скопје, проф. д-р. Ќиро Ивановски, именуван е вршител на должност претседател. На оваа функција, од страна на претставниците на ФСС-СФ, именувана е Мартина Анастасовска, студент на студиската програма за доктори по дентална медицина.

На именуваната и на сите членови на ФСС-СФ им посакуваме среќна и плодната работа!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *