Известување за предметот Технологија на тотални протези
By in
537

Се известуваат студентите од СЗТ за предметот технологија на тотални протези, дека поради актуелната состојба со вирусот и се поголемиот број на студенти кои поради решение за изолација не можат физички да присуствуват на вежбите, вежбите ќе продолжат со редење заби во домашни услови. Подготвен е видео запис за сите постапки, а за консултации со демонстраторот ќе биде закажан состанок на teams. Дополнително на студентите ќе им биде одреден термин за да го донесат сработеното и да ги вратат плочките од артикулаторот.

Вежбите ќе завршат со фиксирање во артилулатори а редење заби во домашни услови

54321
(1 vote. Average 4 of 5)
Leave a reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.