Известување за предавање по предметот Клиничка кариологија 2
By in ,
326

Теоретската настава по предметот Клиничка кариологија 2 за студентите од старата студиска програма ќе се одржи на принцип на консултации. Одговорен наставник за предметот е проф Илијана Муратовска.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)