Известување за практична настава
By in ,
577

Практичната настава за стоматолошките клинички предмети за студентите запишани на студиската програма за Доктори по дентална медицина – стара и нова програма ќе започне од 01. 03. 2021 година.

СЛУЖБА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА

54321
(0 votes. Average 0 of 5)