Известување за настава по предметот Научно истражувачка етика за III циклус студии
By in
494

Предавањето по предметот Научно истражувачка етика за III циклус студии, закажано на 15.03.2021 година, кое ќе го одржува Проф.д-р Весна Корунoвска, се презакажува истиот ден со почеток во 10:00 часот.

Проф.д-р Весна Корунoвска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)