Известување за настава по предметот Клиничка мобилна протетика
By in ,
255

Теоретската настава по предметот Клиничка мобилна протетика наместо во среда од 12:00-13:00 ќе се одржува во четврток од 08:00 -09:00 часот.

ПРОФ. ЈАДРАНКА БУНДЕВСКА

54321
(0 votes. Average 0 of 5)